Back to school!

Nieuws
Acties
21-08-2023

Nog enkele weken & het is zover: back to school! Wie vanaf 21 augustus een kinderbril op sterkte koopt, ontvangt een waardebon van Dreamland ter waarde van 10% van het aangekochte bedrag.

Start het schooljaar met een splinternieuwe bril

Heb je de indruk dat jouw kiddo niet alles even scherp ziet, of is de huidige bril dringend aan vervanging toe? Dan zouden wij al in de vakantie voor een nieuwe bril gaan. Op deze manier kunnen ze al wat wennen aan de nieuwe sterkte & ze zijn ze perfect voorbereid wanneer de scholen terug opstarten. Want bij een goede start van het schooljaar, hoort uiteraard een scherp zicht.  

Voor iedereen onder de 18 jaar raden wij aan om eerst een afspraak bij de oogarts te maken. Een voorschrift van de oogarts is onder de 18 noodzakelijk om papieren voor terugbetaling van het RIZIV te kunnen opmaken.

 

kinderbril BBIG- back to school - optiek dujavu

Cadeautjestijd!

Bij Dujavu weten we dat alle kindjes graag spelen én daarom willen we jullie verwennen met cadeaubonnen van Dreamland! Per aankoopschijf van 100 euro ontvang je een waardebon van 10 euro. Daarbovenop krijgt ieder kind een cadeautje. Zo vind je in onze winkel een cadeautjesrek boordevol leuke items! Denk maar aan een Posterplaat van Camille, de leukste gezelschapspelletjes, een brooddoos van Paw Petrol, funky ringmappen, boekentasjes... Terug naar school gaan was nog nooit zo leuk!

Hoe kan je jouw favoriete cadeau winnen? Bij aankoop van een kinderbril krijg je een kleurplaat mee of download het bestand hier. Wie deze inkleurt & binnenbrengt voor 31/10/2023, ontvangt automatisch een geschenkje op het einde van de actieperiode. Zaterdag 7 november ontdek je welk geschenk jij gewonnen hebt.

Een extra ravotbril?

Voor alle speelvogels die al eens een accidentje tegenkomen, hebben we een extra actie. Bij aankoop van een kinderbril op sterkte, krijg je een paar glazen voor in een nieuwe ravotbril cadeau. Zo hoef je alleen de montuur te betalen! Denk maar aan de ultrasterke en kleurrijke brilletjes van Nanovista.

Helemaal overtuigd? Kom dan zeker langs voor 31 oktober en kies uit de leukste brillen van merkjes als little Paul & Joe, Ray-Ban, Nanovista,…

Tot binnenkort!

Groetjes,

Emilie, Hermien & Magali

Optiek Dujavu

kinderbril BBIG- back to school - optiek dujavu
kinderbril BBIG- back to school - optiek dujavu