2e paar glazen aan 50% korting

Acties
22-10-2022

Bij optiek Dujavu geniet je steeds van 50% korting op jouw 2e paar brillenglazen, binnen de eerste 6 maand na aankoop van je eerste bril op sterkte.

1. Kies voor een bril aangepast aan jouw activiteiten

Oefen je een job uit waar de computer centraal staat, maar spendeer je tegelijk ook vaak uren in de auto? Dan is het handig om 2 verschillende brillen te hebben. Overdag is een bureaubril waarmee je beide schermen tegelijk scherp ziet, de beste keuze en na je werk raden wij multifocale glazen met een optie nachtzicht aan. (link aanmaken met tekst nachtzicht)

Een andere optie is een dagdagelijkse bril afwisselen met een sportbril. Deze is specifiek gemaakt om mee te sporten en kan dus tegen een stootje. Bovendien blijft dit type bril beter zitten tijdens het zweten.  

bril optiek dujavu ray-ban
bril optiek dujavu ray-ban

2. Stem je bril af op je outfit

Een andere reden om een tweede bril te kiezen is het mode-aspect. Zo kan je een eyecatcher afwisselen met een klassieke, passepartout montuur. Hierdoor heb je voor elke gelegenheid & elke look de juiste bril.

3. Het belang van een goede reservebril

De laatste én volgens ons belangrijkste reden, is het nut van een reservebril. Een accident is snel gebeurd & tijdelijk geen bril hebben is voor velen geen optie. Denk maar aan een brilveer die afbreekt, een glas dat gebroken is,… zo’n herstellingen zijn niet altijd in één dag opgelost. Met een reservebril ben je op elke situatie voorbereid.  

Wist je trouwens dat het in verschillende landen verplicht is om een reservebril te hebben in de auto?

optiek dujavu
Wil jij ook 50% korting?

*Deze actie is geldig binnen de 6 maand na aankoop van je eerste bril op sterkte. Geldig op het goedkoopste paar glazen.