Black Friday: Ontvang jouw leeftijd in kortingspercentage cadeau!

Acties
07-11-2023

Koop tussen vrijdag 24 november en maandag 27 november een bril + glazen en ontvang grote kortingen!

Ontdek onze deals

Nog enkele dagen en het is zover: Black Friday! Ook bij optiek Dujavu kan je grote kortingen scoren. Je ontvangt namelijk korting naargelang je leeftijd. Enkele voorbeelden: ben je 30? Dan ontvang je 30% korting op je nieuwe montuur. 76? Dat is dan, jawel, 76% korting! Deze actie laten wij doorlopen vanaf Black Friday tot Cyber Monday bij aankoop van een montuur + glazen. Korting enkel geldig op de montuur & niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Black Friday actie dame
Black Friday actie heer

Het volledige weekend grote kortingen

Bij Optiek Dujavu is deze uitzonderlijke Black Friday-actie geldig op het volledige assortiment optische monturen. Zo heb je keuze uit al onze merken: Isabel Marant, Jimmy Choo, Celine, Giorgio Armani, Moscot,… Verder hebben we ook een aantal Belgische merkjes zoals Komono, Odette Lunettes, Binôche,.. Je vindt gegarandeerd een bril die bij jou past!

Benieuwd? De actie loopt van Black Friday 24/11/23 tot en met Cyber Monday 27/11/23. Je kan dus, niet één dag, maar het volledige weekend genieten van deze kortingen.

Is het al even geleden dat je jouw ogen liet controleren? We meten met veel plezier je ogen nog eens op, gezien de drukte raden we aan om hier vooraf een afspraak voor te maken.

Maak nu een afspraak voor een oogmeting
Black Friday actie dame achtergrond

Wat is Black Friday?

Black Friday is in België vooral gekend als een dag waarop er heel wat promoties zijn. Dit fenomeen is overgewaaid van de Verenigde staten & valt altijd op de 4e vrijdag van november. Dit is de dag na het Amerikaanse Thanksgiving. Doordat de timing zo dicht bij de feestdagen valt, wordt dit aanzien als de start van de kerstinkopen.

 

Tot binnenkort!

Team Dujavu

Emilie, Hermien & Magali