Een spetterende zomer met verbluffende solden!

Acties
Trends
08-01-2024

Verwen jezelf deze zomer met een nieuwe stijlvolle bril of zonnebril. Bij Optiek Dujavu zijn de solden in volle gang en we bieden een spectaculaire kans om je collectie aan te vullen met topmerken tegen onweerstaanbare prijzen. Van exclusieve Dior monturen tot stoere Persol zonnebrillen, alles is nu binnen handbereik met kortingen tot wel 50%. Maar dat is nog niet alles... ;-)

solden optiek dujavu odettes lunettes
solden optiek dujavu moscot

Odette Lunettes: Exclusieve Collectie aan grote korting!

De gehele collectie van Odette Lunettes staat in de schijnwerpers met een ongelooflijke korting. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos montuur of een gedurfde nieuwe look, deze collectie biedt de perfecte balans tussen stijl en vakmanschap.

Jimmy Choo: Ontdek Glamour aan ronde prijzen!

Voor degenen die op zoek zijn naar elegantie en verfijning, biedt de Jimmy Choo-collectie een onweerstaanbare reeks brillen vanaf €150. Laat jezelf stralen met een fonkelende bril.

Bolon & Persol in de kijker

De volledige collectie zonnebrillen van Bolon & Persol vind je nu aan kleine prijzen. Ook de allernieuwste modellen, zowel voor dames als voor heren?

Een Overvloed aan Gesoldeerde Brillen en Zonnebrillen

Naast deze buitengewone aanbiedingen is er ook een uitgebreide selectie gesoldeerde zonnebrillen en optische brillen van vooraanstaande merken. Van Dior tot Fendi, van Moscot tot Oliver Peoples, Optiek Dujavu biedt een schat aan keuzes om aan elke smaak en stijl te voldoen. En dat is nog niet alles: ontdek ook prachtige monturen van Natan, Bolon, Ba&sh, Paul & Joe, Prada, Ray-Ban, Persol, Serengeti en nog veel meer.

Grijp je Kans: Deze soldenactie loopt tot en met 31 juli, dus zorg ervoor dat je langskomt voordat deze kans voorbij is. 

Vriendelijke groetjes,

Team Dujavu

Emilie, Magali & Hermien

Disclaimer: Controleer de beschikbaarheid van specifieke modellen en voorwaarden in de winkel.

dior
jimmy